header2016-1 header2016-2 header2016-3 header2016-5 header2016-6 header2016-7 header2016-8

Reviews

Drumo - Elektrische fietsen
Drumo - Elektrische fietsen 4.7/ 5 based on 1 12 ratings.

Slechte service

Idworx elektrische fiets bij Drumo gekocht. Vanaf begin problemen met enorm piepende remmen en slecht functionerend elektrisch systeem. Min. 5 keer teruggekomen ( >75 km rijden). Iedere keer sprake van foutmelding bij uitlezen systeem, waarop dhr. Drumo niet doorpakte en aangaf ‘niets te zien’. Uiteindelijk bleken computer op stuur kapot én kabel naar accu breuk te hebben, waardoor accu nu voortijdige slijtage opgelopen heeft. Beiden gemaakt door andere fietsenmakers die WEL handelde! Kosten van onderdelen vergoed door Bosch.Kosten van reperatie grotendeels zelf moeten betalen omdat dhr Drumo vindt dat 12.50 vergoeden voor reparatie die notabene onder garantie valt wel genoeg is! Nog niet te spreken over kosten van nutteloze autoritten van meer dan 75 km heen en 75 terug! Die 12.50 is ook pas toegezegd na veel aandringen en nog steeds niet betaald! Onze ervaring met deze ’ fietseaker’ is niet bepaald positief te noemen! Fiets kost nieuw 5990 euro!


Beoordeling:TOP Service

Vriendelijke, snelle en deskundige service!!! Wilma Slaats


Beoordeling:Top!

Wij zijn zeer goed en deskundig geadviseerd door Petra en Eric. Zijn dan ook superblij met onze nieuwe fietsen. Ook fijn dat er n werkplaats is waar je naartoe kan als het nodig is.  Drumo is een aanrader! Bedankt. Familie Smits


Beoordeling:Online aankoop Kinekt 2.1 zadelpen

Bedankt voor de snelle & goede levering.

Geweldige after service met technische ondersteuning &  feedback!

 

Een zeer tevreden klant!


Beoordeling:Geweldige service

Wij zijn al een aardig tijdje klant bij Drumo.

Een kalkhoff, Kalkhoff.

Helaas zo bleek achteraf door een contructiefout in de motor bij één van de Kalkhoff's nu een Flyer.

Geweldig zoals Erik en Petra een zeer goede service van hun bedrijf in alle opzichten heel seriues nemen.

Wij fietsen een aardig tijdje electrisch en zijn al die tijd zeer tevreden zoals zij hun service als maar oppakken en blijven verlenen, dat is echt top.

 


Beoordeling:Prachtige nieuwe fiets

Vrijdag 26 januari heb ik een Kalkhoff Endavour Pro opgehaald bij Drumo. De fiets was besteld op 13 januari en dus snel geleverd. Deze fiets is de beste fiets die ik ooit heb gehad: een prima zit, uitstekende remmen, goed werkende versnellingen en een mooi model. Prettig ontvangen bij eerdere bezoeken en ook afgelopen vrijdag. Een fijne winkel waar ik graag kom. Voor liefhebbers van trekkingsfietsen is deze fiets een aanrader. Let op het is een fiets zonder ondersteuning.


Beoordeling:Fietsendrager Uebler FF Hybrid

Erik en Petra, gisteren (zaterdag 08-07-2017) bij jullie de fietsendrager Uebler FF Hybrid gekocht. Erik heeft even gedemonstreerd hoe ik hem moest monteren. ⯑⯑ Vandaag meteen uitgeprobeerd, was even puzzelen met de fietsen erop zetten. Maar uiteindlijk gelukt, staan er ontzettend stevig op. Ook tijdens het rijden helemaal geen probleem.  Heel fijn om eens ergens anders naar toe te kunnen om een lekker stuk te gaan fietsen.  TOP!!! Groetjes Eric en Marisca


Beoordeling:Nieuwe fiets

Erik en Petra  zijn deskundig, vriendelijk, klantgericht en hebben oog voor detail en kwaliteit. Mijn nieuwe e-bike (Kalkhoff) werd perfect afgeleverd met de aandacht en zorg die zo kenmerkend is voor echte vakmensen. Ik ben heel tevreden!


Beoordeling:Walter

Enkele aanpassingen aan mijn Riese Muller Speedbike laten verrichten en nu loopt ie weer als een trein ! Ik haal met gemak de 38km/uur, van tevoren met moeite 33-34 km/uur.

Ik ben erg tevreden: goede, snelle service en niet duur.


Beoordeling:service

Al vele jaren klant bij Drumo. Dit jaar nieuwe fietsen aangeschaft en opnieuw mogen ervaren dat Petra en Erik den Ruijter service hoog in het vaandel dragen. Kost wat kost zorgen ze dat er met topmateriaal gereden kan worden. We zijn daar erg blij mee!

Annelies Schooneman en Jef Hendriks


Beoordeling:FLYER ACCU'S

Maandag fantastisch geholpen door Erik daar hij 2 kapotte accu's om heeft kunnen ruilen bij flyer voor 2 nieuwe. Ondanks dat de fietsen daar niet gekocht zijn dus een super goede service. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de geweldige hulp. Jan en Rosemarie


Beoordeling:Plaats ook uw eigen review

Laat ons weten wat u vind van onze winkel en/of webshop! Plaats uw eigen review!


Beoordeling:Laatste Nieuws

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Contactgegevens

Trambrugweg 2
5707 XZ Helmond

Tel: 0492 520 760
E-mail: erik@drumo.nl

Twitter Facebook

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 16.00 uur
Zondag Gesloten

Kom naar onze winkel

© Copyright 2019 - drumo.nl | Website door RenewMyID